Gratis DHL Express bij orders over EUR 120

Gratis DHL Express bij orders over EUR 120

Onze Ingrediënten

3-O-ETHYL ASCORBIC ACID (VITAMIN C)

Dit is een vitamine C-derivaat van de nieuwe generatie dat een subliem witmakend effect heeft en tevens dient als een krachtig anti-verouderingsingrediënt dat de collageensynthese stimuleert, rimpels vermindert en de huid beschermt tegen DNA-schade.

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

Argania Spinosa Kernel Olie is een vaste olie die wordt gewonnen uit de pitten van de Afrikaanse boom, Argania spinosa. Het werkt als een huidverzorgend middel.

BENZYL ALCOHOL

Benzylalcohol is een organische alcohol die van nature voorkomt in sommige fruitsoorten (zoals perziken, abrikozen en veenbessen) en ook in thee. Recente studies hebben uitgewezen dat benzylalcohol bij uitwendige toepassing de wondgenezing kan bevorderen door de aanmaak van collageen te stimuleren. Het wordt ook gebruikt als een natuurlijk oplosmiddel en conserveringsmiddel. Door zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen fungeert benzylalcohol als conserveermiddel in huidverzorgings- en cosmeticaproducten.

BRASSICA NAPUS SEED OIL

Is rijk aan antioxidanten en essentiële vetzuren, en kan in huidverzorgingsproducten worden gebruikt om de huid te helpen voeden en aanvullen. Het bevat naar verluidt ook bioactieve bestanddelen met veelbelovende huidverzorgingstoepassingen.

BRASSICA OLERACEA ACEPHALA SEED OIL

Dit is een van nature ontstekingsremmend ingrediënt met zeer verzachtende eigenschappen, zonder vettig te zijn. Dit maakt het een ideale diepe vochtinbrenger voor huid en haar. De snel doordringende eigenschappen hydrateren de huid en bieden langdurige bescherming tegen vrije-radicalenschade.

BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE

Het is het enige wereldwijd verkrijgbare organische zonbeschermingsmiddel dat een goede UVA bescherming biedt. Het is de wereldwijde gouden standaard voor UVA bescherming en is het meest gebruikte UVA zonneproduct ter wereld.

BUTYLENE GLYCOL

Dit is een conditioner. Conditioners zijn ingrediënten die de huid een laagje zachtheid of een verbeterde textuur geven. Butyleenglycol (1,3-butaandiol) is een kleine organische alcohol die als oplosmiddel en conditioner wordt gebruikt. Het hydrateert de huid, maakt het product zachter en houdt de textuur en de viscositeit van het product in stand, en fungeert als stabilisator en conserveermiddel.

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

Dit is het welbekende natuurlijke ingrediënt karitéboter (Shea butter), dat een uitstekend verzachtend middel en emulgator is. Sheaboter beschermt tegen uitdroging van de huid en versnelt de genezing van oppervlakkige wonden en irritaties. Het heeft een lichte fotobeschermende werking en is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Sheaboter is een plantaardig vet dat wordt verkregen uit de vrucht van een boom die inheems is in Afrika, Butyrospermum parkii.

CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

Dit is een extract van de populaire tuinplant Calendula of Goudsbloem. Het wordt al vele eeuwen gebruikt om zijn uitzonderlijke genezende krachten en is bijzonder opmerkelijk bij de behandeling van wonden. Het bevat flavonoïden die ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen hebben.

CANDELILLA CERA

Dit is een plantaardige candelillawas. Het zou helpen bij het verminderen van striae en de tekenen van veroudering, zoals rimpels en ouderdomsvlekken. Bovendien zou het de uitgedroogde en schilferige huid hydrateren en gladder maken. Candelillawas staat ook bekend als een doeltreffend natuurlijk bindmiddel in crèmes dat de ingrediënten gemakkelijk samenvoegt.

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE

Dit ingrediënt helpt de huid glad te maken en werkt als een antioxidant. Het bindt ook andere ingrediënten en kan werken als een soort conserveermiddel om de actieve ingrediënten in cosmetica langer houdbaar te maken. Capryltriglyceride wordt gewaardeerd als een natuurlijker alternatief voor andere synthetische chemicaliën die in huidproducten worden aangetroffen.

CAPRYLYL GLYCOL

Dit ingrediënt werkt als een bevochtigingsmiddel, wat betekent dat het je huid helpt hydrateren. Bevochtigers trekken vocht aan en houden het vast, terwijl vochtinbrengers het huidoppervlak helpen afdichten zodat het vocht niet verdampt.

CERIFERA CERA

Een plantaardige was afkomstig van de bladeren van de Braziliaanse tropische palmboom, Copernicia cerifera. Net als andere wassen wordt hij gebruikt om producten te stabiliseren en body te geven, of om stick-achtige formules stevig te houden. Het is de hardste natuurlijke was met een hoog smeltpunt.

CETEARYL ALCOHOL

Dit ingrediënt wordt gebruikt om de huid zachter te maken en om cosmetische producten dikker te maken en te stabiliseren. Als verzachtend middel wordt cetearylalcohol beschouwd als een doeltreffend ingrediënt om de droge huid te kalmeren en te genezen.

CETEARYL OLIVATE

Een ester die afkomstig is van Cetearyl alcohol en de vetzuren van olijfolie. Heeft hydraterende, barrièreherstellende en verzachtende eigenschappen.

COCOS NUCIFERA OIL

Dit is kokosolie. In tegenstelling tot veel plantaardige oliën die meestal onverzadigde vetzuren bevatten, is kokosolie meestal verzadigd (vetzuren met alleen enkele bindingen) en het belangrijkste vetzuur is Laurinezuur (ongeveer 50%). Een dubbelblind onderzoek bevestigde dat extra vierge kokosolie even doeltreffend is bij de behandeling van xerose (ook wel zeer droge huid genoemd) als minerale olie. Een ander onderzoek wees uit dat kokosolie effectiever is dan minerale olie bij de behandeling van milde tot matige atopische dermatitis (ook wel eczeem genoemd) bij kinderen. Het belangrijkste vetzuur, Laurinezuur, heeft onderzoek gedaan waaruit blijkt dat het een veelbelovend ingrediënt is tegen de kwaadaardige acne-veroorzakende bacterie, P. acnes.

CUCURBITA PEPO SEED OIL

Dit is pompoenzaadolie. Het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en omega's maakt pompoenzaadolie tot een uitstekende liftende olie voor de droge, oudere, en ook beschadigde huid. De olie helpt de gezondheid en structuur van de huid te ondersteunen, waardoor rimpels en tekenen van veroudering minder zichtbaar worden.

ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE

Ethylhexylmethoxycinnamaat is een zonnebrandmiddel dat wordt gebruikt om de huid vooral tegen de UVB-stralen van de zon te beschermen.

ETHYLHEXYLGLYCERIN

Dit is een glycerylether die wordt gebruikt als een zwak conserveermiddel en huidconditioneringsmiddel.

GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT

Gardenia Tahitensis-bloemextract is een extract van de bloemen van de tiarebloem, Gardenia tahitensis, Rubiaceae. Het heeft milde ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen, waardoor het een favoriet is voor huidverzorgingsproducten die de droge of vermoeide huid willen helpen verfrissen, revitaliseren en kalmeren.

GLYCERIN

Wij gebruiken palmvrije plantaardige glycerine. Deze natuurlijke vochtinbrenger is een super gewone, veilige en effectieve molecule die al meer dan 50 jaar wordt gebruikt. Het houdt de huidlipiden tussen onze huidcellen in een gezonde (vloeibare kristal) toestand, en beschermt tegen irritatie.

GLYCINE SOJA OIL

De verzachtende plantaardige olie afkomstig van de sojaboon. Zij wordt beschouwd als een mooie, basisolie met hydraterende eigenschappen. Wat het vetzuurprofiel betreft, bevat zij 48-59% linolzuur, dat de barrière herstelt, 17-30% voedend oliezuur en ook wat (4,5-11%) potentieel ontstekingsremmend linoleenzuur.

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

Deze olie wordt rechtstreeks uit de zonnebloempitten geperst en wordt al duizenden jaren gebruikt. Zonnebloemolie is - net als andere plantaardige oliën - een geweldig verzachtend middel dat de huid glad en mooi maakt en haar helpt gehydrateerd te blijven. Het beschermt ook het huidoppervlak en verbetert de beschadigde of geïrriteerde huidbarrière. Zonnebloemolie kan het herstel van een beschadigde huidbarrière aanzienlijk versnellen. Het zit ook vol met vetzuren (vooral linolzuur (50-74%) en oliezuur (14-35%). Vanwege de comedogenindex van 0 is dit vrijwel een olie voor alle huidtypen.

HIMANTHALIA ELONGATA EXTRACT

Dit extract van een algensoort wordt in cosmetica gebruikt als verdikkingsmiddel, als waterbindmiddel en als antioxidant.

HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL

Deze olie is afkomstig van het vruchtvlees van de duindoornbes. Het heeft een vrij unieke vetzuursamenstelling: 65% is een combinatie van het zeldzame Omega-7, alias palmitoleïnezuur en het meer gebruikelijke palmitinezuur. Vetzuren geven de olie een mooi hydraterend en huidbeschermend vermogen. Maar dat is niet al het goede van duindoorn olie. Het bevat antioxidant superster, Vitamine E (in meerdere vormen), antioxidant (en oranje kleur gevende) pigmenten beta-caroteen en lycopeen, evenals huidkalmerende en herstellende beta-sitosterol. Er is ontdekt dat duindoornbessen 10 keer meer vitamine C bevatten dan een sinaasappel en dat ze de op twee na hoogste bron van vitamine E onder de planten zijn.

HONEY

Honing is een van de meest vereerde remedies van de natuur. Dankzij zijn antibacteriële en antiseptische eigenschappen kan het de vette en acnegevoelige huid ten goede komen. Honing is ook een natuurlijk bevochtigingsmiddel, dus het helpt de huid vochtig te houden, maar niet vet.

HYDROGENATED VEGETABLE OIL

Deze olie, ook bekend als monoï-olie, wordt gemaakt door de bloemblaadjes van de Tiarébloem - ook bekend als de Tahitiaanse gardenia - in pure kokosolie te weken. Zowel de bloem als de olie komen oorspronkelijk uit Frans-Polynesië. Het is een antibacteriële, sterk verzadigde olie die rijk is aan vetzuren. Vetzuren bevatten antimicrobiële eigenschappen die bescherming kunnen bieden tegen schadelijke schimmels en bacteriën waarvan bekend is dat ze een aantal huidinfecties veroorzaken, zoals acne cellulitis folliculitis.

HYDROLYZED SILK

Gehydrolyseerde zijde bevordert de elasticiteit en een gladde teint. Bij gebruik in huidverzorgingsproducten helpen gehydrolyseerde zijdeproteïnen de vochtbarrière van de huid vocht vast te houden. Het zorgt ook voor een stralende gloed.

LECITHIN

Een veel voorkomend ingrediënt dat in alle celmembranen kan worden aangetroffen. In cosmetica is het een multi-tasker: het is een verzachtend en waterbindend ingrediënt, maar het is ook een emulgator en kan worden gebruikt voor stabilisatiedoeleinden. Het wordt ook vaak gebruikt om liposomen te maken.

MUSA SAPIENTUM LEAF EXTRACT

De actieve verbinding in bananenbladeren werd geïdentificeerd door fractionering met verschillende oplosmiddelen. De chloroformfractie vertoonde de hoogste anti-rimpelwerking en de actieve verbinding van de chloroformfractie werd geïdentificeerd als corosolzuur. Bovendien vertoonde bananenbladextract een anti-oxidatieve werking. Tenslotte werd de anti-rimpelwerking van bananenbladextract-bevattende crème bevestigd door klinische proeven. Op grond van deze resultaten hebben bananenbladeren een toepassing als een cosmetische grondstof met anti-rimpelwerking.

N-PROLYL PALMITOYL TRIPEPTIDE-56 ACETATE

Matrixyl® Morphomics™ (N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetaat) is een nieuw, innovatief en bekroond peptide dat de productie van collageen en fibronectine stimuleert, waardoor de structuur van de extracellulaire matrix, de organisatie van de vezels en de huiddichtheid worden verbeterd.

OCTOCRYLENE

Een in olie oplosbaar organisch zonnebrandmiddel dat de huid beschermt in het UVB-gebied en enigszins in het UVA II-gebied met een piekabsorptie.

OENOTHERA BIENNIS OIL

De olie komt uit de zaden van de mooie, kleine, geelbloemige plant Teunisbloem. Net als andere plantaardige oliën zit het boordevol voedende en vochtinbrengende vetzuren. Het is een zeer rijke bron van linolzuur (66-76%), en bevat ook het verzachtende en helende supervetzuur gamma-linoleenzuur. Voor de huid is het een geweldige hydraterende plantaardige olie, die ook ontstekingen en irritaties kan verminderen. Het is een uitstekend helend middel dat de droge huid echt kan helpen, niet alleen aan de oppervlakte door ze te bedekken (en geen water te laten verdampen), maar door structurele veranderingen in de huid op gang te brengen. En alsof dat nog niet genoeg is, helpt het ook bij de regeneratie van huidcellen. Al met al een echte aanrader, vooral voor de droge, snel geïrriteerde huid.

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL

Je kent olijfolie waarschijnlijk uit de keuken als een geweldige en gezonde optie voor saladedressing, maar het is ook een geweldige en gezonde optie om de huid te hydrateren en te voeden, vooral als deze aan de droge kant is. Net als andere verzachtende plantaardige oliën zit het boordevol voedende vetzuren: oliezuur is het hoofdbestanddeel (55-83%), en bevat ook linolzuur (3,5-20%) en palmitinezuur (7-20%). Het bevat ook antioxiderende polyfenolen, tocoferolen (soorten vitamine E) en carotenoïden en het is een van de beste plantaardige bronnen van het huid-identieke verzachtende middel, squaleen.

PALMITOYL TRIPEPTIDE-5

Een tripeptide die collageen kan beschermen en stimuleren en de huidtextuur kan verbeteren.

PENTYLENE GLYCOL

Een multifunctioneel, zijdezacht aanvoelend helperingrediënt dat heel wat dingen kan doen. Het wordt gebruikt als emulsiestabilisator, oplosmiddel en een breedspectrum antimicrobieel middel.

PERSEA GRATISSIMA BUTTER

Persea gratissima is de Latijnse naam voor avocado, en de olie uit deze vrucht is een uitstekende bron van huidherstellende vetzuren, waaronder omega-3 linoleenzuur, omega-6 linolzuur, oliezuur en beta sitosterol. Deze werken aan het huidoppervlak om vocht vast te houden en waterverlies tegen te gaan dat kan leiden tot tekenen van een vochtarme huid. Het kan de huid ook zichtbaar kalmeren en is een goede bron van natuurlijke antioxidanten zoals vitamine A, C, D en E. Voor de aangetaste huid is aangetoond dat avocado-olie het hydroxyprolinegehalte van de huid verhoogt, een aminozuur dat een sleutelrol speelt bij het versterken van een stevig gevoel en van de huidbarrière.Olie uit avocadopitten is een goede bron van een groep antioxidanten die bekend staan als polyfenolen, waaronder catechine, epicatechine en 3-leucoanthocyanidinen. Deze hebben een synergetisch effect op het neutraliseren van vele soorten vrije radicalen voordat ze de huid kunnen beschadigen.

PHENOXYETHANOL

Het is zo'n beetje het meest gebruikte conserveringsmiddel. Het is veilig en zacht. Het is niet iets nieuws: het werd rond 1950 geïntroduceerd en tegenwoordig kan het wereldwijd tot 1% worden gebruikt.

POLYSORBATE 60

Dit is een veel gebruikte emulgator.

PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL

De verzachtende plantaardige olie die afkomstig is van de pit van de heerlijke abrikozenvrucht. Net als andere plantaardige oliën bevat zij de antioxidant vitamine E en voedende vetzuren (hoofdzakelijk oliezuur 54-74%, linolzuur 12-35%). Het is een olie die geschikt is voor algemeen gebruik, voedende en vochtinbrengende eigenschappen heeft (een olie met een hoog oliezuurgehalte is ideaal voor droge huidtypes) en vrij gemakkelijk door de huid wordt opgenomen.

PUNICA GRANATUM SEED OIL

De verzachtende plantaardige olie die afkomstig is van de zaden van de granaatappel. Deze rode vrucht heeft veel zaden (100-200 per vrucht), maar voor 1 kg olie zijn er 7 kg van nodig. Onder de vele soortgelijke plantaardige oliën is granaatappelolie echt uniek, omdat het belangrijkste vetzuur (60%) een zeldzaam vetzuur is dat puniezuur wordt genoemd, een zogenaamd geconjugeerd vetzuur met drie dubbele bindingen. De olie bevat ook het gewone linolzuur (2-10%) en oliezuur (3-12%), maar slechts in kleine hoeveelheden. Aangenomen wordt dat puniezuur een biologisch actieve verbinding is, een krachtig ontstekingsremmend middel en een antioxidant. Van de olie zelf wordt ook beweerd dat ze sterke antioxiderende eigenschappen heeft, en dat ze uitstekende voedende en vochtinbrengende eigenschappen heeft.

RETINOL

Retinol is een vorm van vitamine A, een ingrediënt dat de huidvernieuwing bevordert en de collageenproductie stimuleert (die begint af te nemen als je 30 bent). Retinol vermindert niet alleen fijne lijntjes en rimpels, maar kan ook de neveneffecten van zonneschade tegengaan.

RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA

Rhus Verniciflua Peel Cera is een was die wordt verkregen uit de schil van de vrucht van de Japanse sumach, Rhus verniciflua, Anacardaceae. Het werkt als een plantaardig verzachtend middel.

RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Dit is ricinusolie die verschillende unieke eigenschappen heeft. Ten eerste is ze dikker dan andere oliën. Het is ook glanzender dan andere oliën, in feite creëert het de hoogste glans van alle natuurlijke oliën wanneer het op de huid wordt aangebracht. Verder is het een zeer effectief verzachtend en afsluitend middel dat het vochtverlies van de huid vermindert, zodat het vaak in kleinere hoeveelheden in vochtinbrengende crèmes wordt gebruikt.

ROSA CANINA FRUIT OIL

De olie is afkomstig van de zaden van de hondsroos, een wilde rozensoort die inheems is in Europa, Noordwest-Afrika en West-Azië. Het is een mooie verzachtende, vochtinbrengende plantolie boordevol huidverzorgende vetzuren (linolzuur - 51%, linoleenzuur - 19% en oliezuur - 20%). Het gehalte aan tocoferolen (vitamine E) en carotenoïden (pro-vitamine A) in Rosa Canina-olie geeft haar mooie antioxiderende eigenschappen. Al met al is het een geweldige verzachtende plantaardige olie met geweldige vetzuren die goed is voor elk huidtype.

SALICYLIC ACID

Dit is een mild natuurlijk conserveringsmiddel.

SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL

Deze marula-olie is een echt voedende en vochtinbrengende olie die de hydratatie en zachtheid van de huid kan verbeteren en zelfs roodheid van de huid kan verminderen.

SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL

Dit is jojobazaadolie die wordt gewonnen uit het zaad van jojoba, een droogtebestendige groenblijvende struik die van nature voorkomt in het zuidwesten van Noord-Amerika. Jojobaolie is een goudgele vloeistof die uit de zaden komt (ongeveer 50% van het gewicht van de zaden zal olie zijn). Technisch - of beter gezegd chemisch - is het geen olie maar een was ester.

SODIUM COCOYL GLUTAMATE

Dit is een milde plantaardige oppervlakte-actieve stof (schuimend ingrediënt) op basis van kokosnoot- of palmpitolie en glucose uit maïs. Het is erkend als een natuurlijk ingrediënt door de Natural Product Association, de eerste certificeringsinstantie die normen voor natuurlijke en biologische producten ontwikkelde.

SODIUM HYALURONATE

Dit is de natrium vorm van hyaluronzuur, dat een polymeer (grote molecule uit herhaalde subeenheden) is dat in de huid voorkomt en dat werkt als een spons die de huid helpt water vast te houden. Hyaluronzuur is beroemd om zijn watervasthoudend vermogen, want het kan tot 1000 maal zijn eigen gewicht aan water binden. Wat huidverzorging betreft zijn natriumhyaluronaat en hyaluronzuur vrijwel hetzelfde en de twee namen worden door elkaar gebruikt.

SORBIC ACID

Dit is een gouden standaard ingrediënt voor de behandeling van huidproblemen. Het kan de huid exfoliëren, zowel aan de oppervlakte als in de poriën. Het is een krachtig ontstekingsremmend middel en het is effectief bij de behandeling van mee-eters.

SORBITAN OLIVATE

Dit is een mengsel van de vetzuren uit olijfolie plus een gedehydrateerde suiker die bekend staat als sorbitol. Het werkt als een emulgator en een mild reinigingsmiddel.

SQUALANE (OLIVE SQUALENE)

Squaleen is een populair ingrediënt. Chemisch gezien is het een verzadigde (geen dubbele bindingen) koolwaterstof (een molecuul dat alleen uit koolstof en waterstof bestaat), wat betekent dat het een mooie en stabiele olieachtige vloeistof is met een lange houdbaarheid. Het komt van nature voor in bepaalde vis- en plantenoliën (wij gebruiken olijf squaleen), en in het talg (het olieachtige spul dat onze huid produceert) van de menselijke huid. De belangrijkste eigenschappen van squalaan zijn verzachting en oppervlakte occlusie, en het is daarom een voortreffelijke moisturizer die je huid mooi glad maakt, zonder zwaar of vettig te zijn.

STEARIC ACID

Dit is een veelgebruikt multi-tasker vetzuur. Het zorgt ervoor dat uw huid lekker glad aanvoelt (verzachtend middel), geeft body aan crèmeproducten en helpt mengsels van water en olie (emulsies) te stabiliseren.

THEOBROMA CACAO SEED BUTTER

Rijk verzachtend middel dat zelfs de droogste huid kan hydrateren en voeden. Het zit vol met dingen die goed zijn voor de huid: het bevat vetzuren, voornamelijk oliezuur (35%), stearinezuur (34%) en palmitinezuur (25%) en het bevat ook antioxidant vitamine E en polyfenolen.

TOCOPHEROL

De belangrijkste in vet oplosbare antioxidant in onze huid, die een belangrijke fotoprotectie biedt tegen UVB-stralen. Vitamine C en vitamine E werken in synergie en bieden een grote fotoprotectie. Het heeft ook verzachtende eigenschappen.

TRIETHANOLAMINE

Dit ingrediënt helpt om de ph van een cosmetische formulering te reguleren.

TRIHEPTANOIN

Een lichte, olieachtige vloeistof (triglyceride van zeven koolstoflengtes vetzuur, heptaanzuur) die werkt als een zeer goed smeerbaar en weinig viskeus verzachtend middel dat de huid mooi glad maakt.

XANTHAN GUM

Dit is een verdikkingsmiddel, emulgator en stabilisator die voorkomt dat ingrediënten van elkaar gescheiden worden.

ZINC OXIDE

Zinkoxide is een fysisch (of anorganisch) zonnefilter.

Elke dag volgen meer dan 50.000 mensen onze gezichtsmassages!

Alle gezichtsmassages en wekelijkse gezichtsmassageplannen zijn GRATIS. Schrijf je in voor de wekelijkse emails en begin vandaag nog met het verjongen van je gezicht!

Onze anti-aging huidverzorgingsproducten bevatten natuurlijke, actief werkende ingrediënten die jouw huid diep voeden, beschermen, en het verouderingsproces van binnenuit tegengaan

Combineer de gezichtsmassages met onze huidverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat!